dijous, d’abril 9

El cargol que no vol

La Queralt va estar tot el dia d'ahir gaudint d'allò més entre casa als seus avis i casa la meva cosina mentre jo treballava ensopida...
Al anar a recollir-la jo, desitjava emportar-se un cargol a casa, el tenia dins una espècie de bolso de plàstic amb pedres i fulles perquè s'hi trobés a gust... Jo li vaig dir que no volia un cargol a casa, que encara s'escaparia i ens el trobariem pel pis (i quina angúnia!) Per sort, la meva cosina de 8 anys, que aquests dies han estat jugant com dues "marujes" li va dir que ja li cuidaria ella (no sé si la seva mare s'enterava de la conversa d'aquestes dues tremendes!) i així ho van solucionar.
Aquest matí, la Queralt m'explicava que el cargol no volia pas anar-hi a casa la meva cosina, ja que no volia sortir d'aquella espècie de cistell de plàstic, però ella li deia que si, que hi estaria molt bé a casa d'ella ... Jo li he preguntat a la Queralt, que com ho sabia que el cargol no volia anar-hi, i m'ha respost que es clar, quan ella intentava treure'l, el cargol no es desenganxava!

1 comentari:

Unknown ha dit...

你好:
祝幸福健康快乐!