dimarts, de març 16

Matins dolents, tardes bones

Ahir vam tenir un matí que es podria considerar més o menys dolent, per molt que n'hi ha hagut de pitjors i que la meva paciència no es va esgotar, però sí considero que he de recalcar que la Queralt n'és plenament conscient i que quan la vaig a recollir al col·legi, el primer que em diu és :"Perdó".
Ahir per exemple la discussió va venir perquè jo li havia preparat per al col·legi un entrepà amb pa de pagès i es veu que a ella no li agrada el pa de pagès, només en forma de torrada, i es veu que ja m'ho ha dit milions de vegades i que sempre m'equivoco, i amb cara de pomes agres em va amenaçar de no menjar-se'l, doncs bé, ahir a la tarda, després de demanar-me perdó, em va comentar inmediatament que s'havia menjat l'entrepà! Això demostra que aquestes enrabiades l'afecten tant a ella com m'afecten a mi, que hi pensa durant el dia i que desitja una ràpida reconciliació.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Ah! je,je. Doncs gairebé cada dijous porta un entrepà de pà de pagès...No en tenia idea, la veritat...En endavant ja procuraré no fer-li.