diumenge, de gener 18

La PREadolescent (això de "pre" ho dic per l'edat que sinó.........)

Ara la Queralt, es penja la motxilla només d'una nança , talment com una adolescent, de fet, jo ho feia, perquè quedava més "guai" sense ser conscient que és molt millor equilibrar el pes i portar-la de les dues nances (són les típiques coses de les quals te n'adones quan passa el temps, quan et fas gran..) jo li dic:
"Queralt, posa't les dues nances" Però...com en la majoria de les coses que li demano, no em fa cas, no vol......i és que la meva Queralt té el geni molt més ben posat que jo (els que em coneixeu sabeu quin és el grau del meu geni més o menys, ella em duplica!!!!!!) Però això passa amb tot:
- "Queralt corda la jaqueta fins a dalt que fa fred" --> "No que em molestaaaaaaa!" etc..............

2 comentaris:

joe ha dit...

No sabia que tenies un blog. Bueno, crec que la Jess em va dir algo fa temps però... no em recordava! M'agrada. Per cert, per lo que dius la Queralt qualsevol dia va ella tot soleta a comprar-se la roba!

Petonets

Anònim ha dit...

Bueno... q no fa cas... la Júlia té 17 m. i té una mala llet q ni t'explico, no fa cas i a sobre quan li dius que això no es fa.... et mira de reüll, riu i ho torna a fer 1000 vegades més!!!! i així sempre!!!!.